100 Jarig Jubileum
Groot Knalfeest

Groot Knalfeest

Boston Tea Party

zorgt voor een feest om nooit meer te vergeten!  

  • Start

    19:30 uur

  • Einde

    00:30 uur

  • Zat. 15 juni 2019
  • Zwitsalterrein
  • 19:30 uur
  • Zaal open: 19:00 uur
Ben jij ook al een beetje nieuwsgierig naar het grote jubileumfeest?
We hebben jullie al laten weten dat we een fantastische band hebben vastgelegd en tijdens de pauzes zal een DJ ervoor zorgen dat iedereen lekker kan blijven dansen. Voor de rest willen we natuurlijk niet alles verklappen. Probeer tussen 19:00 en 20:00 aanwezig te zijn zodat je niets van de avond hoeft te missen.
Na inlevering van je toegangsbewijs krijg je van ons een polsbandje en per persoon 10 muntjes. Voor het “eten” hoef je niets te betalen dus de muntjes kun je gebruiken voor de drankjes. Red je het niet met 10 muntjes dan kan je natuurlijk extra munten bijkopen voor 1 euro per stuk.
LET WEL OP: Er kan alleen contant betaald worden!
Tot 15 juni!

100 Jaar is niet niets en dat moeten we natuurlijk groots vieren!

Met veel trots kunnen we de band bekend maken die op ons knalfeest komt spelen. En wat voor één!
“De Boston Tea Party is dé superspontane TOP­ feestband van Nederland en volgens insiders Neerlands beste en vooral leukste feestband. Met het Feest der Herkenning en een absolute spektakelshow is dit 10­tal dé garantie voor een volledig geslaagd feest!

Een pompende vier man sterke ritmesectie, drie spetterende en knetterende blazers, drie superspontane zangeressen met wonderschone zangstemmen aangevuld met spectaculair licht en adembenemend geluid staan garant voor een absolute spektakelshow.”
Dit alles gaat plaatsvinden in hal 14 op het zwitsalterrein!
Vanaf 19:30 uur gaan we los, de zaal is open vanaf 19:00 uur!!
 
Het feest is voor alle columbialeden vanaf 18 jaar, vrijwilligers en genodigden.
Iedereen zal per brief een uitnodiging ontvangen met verdere informatie.

Wijziging Knalfeest!

Helaas hebben we de vergunning niet rond kunnen krijgen om tot 01:00 uur door te knallen. Om toch maximaal te feesten hebben we de tijden daarom iets aangepast.

De zaal gaat nu al om 19:00 uur open en vanaf 19:30 uur gaan we van start. We beginnen dus een half uur eerder en zullen ook een half uur eerder eindigen. Na 00:00 uur gaat de muziek zachter en kan er nog rustig worden nagepraat en eventueel wat gegeten.

100 Jarig Jubileum